Климатици TOSHIBA – описание на екстри и ефективност

Климатици TOSHIBA – описание на екстри и ефективност

Началото на TOSHIBA се корени в далечната 1875 и е свързано с двама големи изобретатели. Hisashige Tanaka, известен като азиатския Томас Едисон, бил известен със своите изобретения. Посланието, което посрещало посетителите на Tanaka Engineering Works било: “Да подобряваме живота, като предлагаме това, от което хората се нуждаят”, изразява неговия стремеж да подобрява качеството на живот на хората. Ichisuke Fujica е японският баща на електрониката. Той произвеждал първите лампи с нажежаема жичка в страната и бил пионер на японската електронна индустрия. Днес, повече от 130 години по-късно, Toshiba Group предлага широка гама от продукти и услуги, които включват най-иновативните технологии и най-високото качество. Разработвайки постоянно иновативни технологии, компанията се стреми да предлага непрекъснато продукти и услуги, които подобряват качеството на живот и водят към преуспяващо и здраво общество. През 2010, Toshiba Group осъществи консолидирани годишни продажби за над 6,4 милиарда долара с приблизително 200,000 служители по света.

Toshiba управлява дейностите си с мисъл за бъдещето затова съсздава своята визия за околната среда до 2050 година. Визия за свят, в който “Хората водят по-добър живот в хармония със Земята” с цел 2050 г.
Toshiba създава първите си продукти в областта на климатизацията през 50-те години на 20-ти век и веднага след това се ангажира с внасяне на подобрения в тази област. Новаторската роля на компанията продължава с лансирането на роторния компресор и електронното управление.
През 80-те години на 20 век с широката си продуктова оферта, Toshiba е първата компания, която предлага на пазара първото инверторно задвижвано тяло (1981) и първия двойно-роторен компресор (1988).
През 1999, Toshiba още веднъж е на върха на иновацията с продуктова гама с озонобезопасни хладилни агенти (R-410А и R-407С). Иновативният дух на Toshiba продължава неуморно да внася подобрения в климатизационните продукти и системи.

Иновации на световния пазар на продукти и системи за климатизация:
• 2000 година: революционният DC хибриден инвертор;
• 2003: новият Дигитален инвертор;
• 2007: Super Daiseikai (с активен електростатичен „Ag Plasma“ пречистващ филтър);
• 2009: Estia, термопомпа въздух-вода Super Daiseikai с повишен коефициент на трансформация СОР;
В наши дни Toshiba е един от лидерите на пазара в света на климатизацията и отново се стреми да е на първо място в иновациите.

ФИЛТРИРАНЕ, ПРЕЧИСТВАНЕ, ИНОВАЦИЯ

Истинското качество на въздуха в жилищното помещение е не само управление на филтрирането на въздуха. С климатизаторите за жилищни сгради на Toshiba, качеството на въздуха е гарантирано чрез няколко етапа на филтриране и допълнителни функции, като предварително кондициониране, премахване на фините частици, вирусите, бактериите и алергените; с други думи, пълно пречистване на въздуха. Електростатичното пречистване също така гарантира предимство, тъй като няма разходи за консумативи. Чрез генерирането на повече от 1 милион отрицателни йони на всеки квадратен сантиметър въздух, йонизаторът Daiseikai ще позволи на свежестта на природата да влезе в личното ви пространство. Ободряваща атмосфера на гори и водопади може да бъде почувствана директно във вашия дом. Системите притежават и „плазмена дезодорация“ – използва се за помещения в които отглеждате и животни. Системите разполагат и със сензори за качество на въздуха, с тях по всяко време ще сте запознати с качеството на въздуха във вашият дом.

ФУНКЦИИ ХАРАКТЕРНИ ЗА МАРКАТА

Персонализиран комфорт с едно докосване
Предварително програмирани настройки, анализирани от техническия отдел на Toshiba за предлагане на правилната комбинация на комфорт и енергийни икономии.

 

Комфорт по време на сън
Вътрешното тяло създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с един градус след един час и с още един градус след два часа. След това, тя ще остане на това ниво до сутринта.

 

 

Икономичен режим Есо
Автоматично повишава/понижава температурата, за да предотврати прекомерно охлаждане, а така също и прекомерни разходи за електричество.

 

 

Самопочистваща функция
Самопочистващата функция на Toshiba е предназначена да намали влажността, причиняваща образуване на мухъл вътре в климатизатора. Тази високотехнологична, ефективна система намалява влагата в топлообменниците и се активира когато климатизаторът е изключен; вътрешният вентилатор се активира и изсушава влагата в топлообменника за 20 минути, след което автоматично се изключва.

 

Режим на избор на мощност
Тази характеристика помага да направим днешният начин на живот по-удобен, тъй като предлага ползата от икономиите на електричество. Режимът на избор на мощност първо се конфигурира на 100%, показващ че компресорът работи при нормалния си номинален ток. Когато бъде настроен на 75%, компресорът ще ограничи работата до 75% от номиналния ток. Действието е подобно когато е конфигуриран на 50%. Ползата е максимална при конфигуриране на по-нисък процент, водеща до по-голяма икономия на електричество. Освен това, предотвратява прекомерно висока консумация на електрически ток и произтичащо от това временно прекъсване в електроснабдяването, когато в същото време трябва да се използват и други електро уреди.

Извикване с едно докосване на зададени настройки
Този режим позволява на потребителя да конфигурира своите най-предпочитани настройки и да запази всички с едно докосване на бутон. Функциите, които могат да бъдат запаметени в Preset Mode: работен режим, температура, настройка на таймер за включване/изключване (в това число и повтарящ се таймер), настройка на въздухоразпределително крило скорост вентилатора (в това число и автоматична скорост на вентилатора), висок икономичен режим (Есо), безшумна работа (Quiet).

 

Тишината е злато
В резултат на детайлните подобрения, като веригата на вентилаторното задвижване, дизайна на витлата на вентилатора и конструкцията на изходния тръбопровод, компанията намали успешно нивата на шума на външното тяло. Предлага се опционална платка за управляване на нощен режим на работа / шумозаглушаване, което намалява шумовите равнища през нощта, ограничавайки максималните параметри на работа на системата). Като резултат нивата на шума в работен режим са сведени под 50 dВ(А). Употребата само на компресори с инверторно задвижване също така значително допринася за понижаването на произвеждания шум.


Call Now ButtonОбадете се сега: