КАЛКУЛАТОР
калкулатор на мощност на инверторен климатик от Хоум Клима България

За нас

HOME clima

Ние се занимаваме с климатици повече от 15 години, приели сме го повече като занаят отколкото като търговия. Опитваме се да съветваме клиентите кое е подходящо за тях и техните потребности, а не да им продадем климатик на всяка цена. Нашите специалисти са минали специални изпити пред браншовата камара за работа с парникови газове. Хоум клима БГ предлага нови и рециклирани японски климатици.

  • Всички употребявани климатици се рециклират обстойно в сервизната база на фирмата и се предлагат на българския пазар с три годишна гаранция (задължителни са две платени профилактики за три годишния период).
  • Моделите които можете да намерите в нашата мрежа са произведени от реномираните фирми:
    MITSUBISHI, DAIKIN, NATIONAL/PANASONIC, TOSHIBA, SANYO, FUJITSU, SHARP.
  • Рециклираните инверторни климатици, които внасяме, са изключително подходящи за жилищни или офис помещения.
  • От дълго време в нашите специализирани магазини можете да намерите хиперинверторни  климатици. За тези модели може да се каже, че са аналог на чисто новите японски хиперинверторни климатици, които предлагаме и биха задоволи и най-капризните клиенти търсещи изключително качество на приемлива цена. Повече информация за конкретните технически параметри и цени можете да намерите като използвате менюто за “рециклирани климатици”.

Call Now ButtonОбадете се сега: