КАЛКУЛАТОР
калкулатор на мощност на инверторен климатик от Хоум Клима България

Защо да изберем Рециклиран – Японски пред НОВ Европейски климатик?

Защо да изберем Рециклиран – Японски пред НОВ Европейски климатик?

В днешно време не е нужно да си купувате нов климатик и да натоварвате излишно бюджета си, за да си осигурите желаното охлаждане през лятото и отопление през зимата. Рециклираните климатици имат редица предимства, което ги превръща в изгодна и полезна покупка.
Когато говорим за покупка на климатик втора ръка, е добре той да е японско производство. В Япония стандартите за енергийна ефективност и ниски нива на шум са много по- високи от европейските, което от своя страна води до по-високо качество. В това може да се убедим и ако направим следната проверка – ако сравним параметрите на японски климатик и такъв, предназначен за пазара в Европа (продавани в големите вериги в България). Техническото превъзходство е на страната на източната техника. Най лесно може да се провери, когато разглеждаме климатиците по параметър COP или още известен като „Коефициент на преобразуване“ (или по-просто казано с по-малко консумирана енергия от електрическата мрежа, повече топлина). COP на японските машини е в границите от 5 до 7, което се характеризира като качество до Хипер-Инвертори, което ги прави изключително енергоефективни. (в повечето случай климатиците за европейския пазар нямат никакво описание за това какво отдава или консумира дадения климатик).

Цената е другият важен аспект. С японските климатици (рециклирани от Home Clima BG), Вие не само пестите средства от бюджета, но и се сдобивате с висок клас техника и сметката ви за електричество ще падне на половина, ако сте ползвали преди това европейски климатик.
Опасенията, че рециклираните климатици имат задължително по някой скрит дефект, това е възможно, но при неоторизирани дистрибутори на рециклирани климатици следователно тези опасения са напълно неоснователни. Преди да постъпят в търговската мрежа те минават обстойни проверки – на електрическата част, на параметрите при охлаждане и при отопление, на допълнителните функционалности при различните модели.

Следва пълна профилактика и почистване.

 Преминали през всички тези етапи, те стават достъпни за крайния потребител.
Освен удобен и бърз начин за постигане на температурен комфорт, японските климатици се отличават и със стилен дизайн. Така Вие внасяте в дома си не само качествена техника, а такава с красив дизайн, която допълва естетическия вид на Вашия дом.
Надеждни японски рециклирани климатици може да намерите в HomeClima. Фирмата има както физически магазини, така и интернет сайт който се обновява ежедневно за наличностите на склад и магазини. Предлаганите климатици са фабрично рециклирани и с отлични технически параметри. Свидетелство за тяхното качество е дългият гаранционен срок от 36 месеца. При покупка на рециклиран климатик потребителят получава и безплатен превоз в рамките на града.
Към HomeClima може да се обърнете ако имате нужда от оглед на място или консултация при избора на климатик. Квалифицирания екип ще Ви насочи към правилният модел, който ще удовлетвори специфичните Ви нужди. HomeClima извършва и широк диапазон от услуги, свързани с експлоатацията на климатика. Монтаж и демонтаж, пълна и стандартна профилактика, гаранционен и следгаранционен сервиз са малка част от услугите които можем да осъществим.
Положителните отзиви от работата на HomeClima разкриват стремежа на фирмата да задоволява желанията и да предлага най-доброто на клиента.


Call Now ButtonОбадете се сега: